söndag 5 februari 2017

MEETING DENIZ

För kanske två helger sedan träffade jag Deniz från Istanbul över en nationsfika. Hon tog kontakt med mig via instagram (där hon heter @mililau förresten) för att hon gärna ville fota mig. Hon är här i Uppsala för en utbytestermin och sagt och gjort, vi träffades på Kalmars och hon var jättetrevlig!

Vi fikade och tog kort (mest hon) och posade (mest jag).








Vi gick upp en våning där vi hittade rätt fint ljus.





Det fanns och en blå soffa och tavlor. Pose pose!




Sedan gick vi ut. Jag gillade den gula väggen och parkbänken. Det var liksom fint även på vintern, men på våren kan jag tänka mig att det är helt fantastiskt! 

Jag hade på mig min nuvarande älsklingströja i rostorange som jag hittade på Myrorna! Även kjol från monki som jag tycker är helt fantastisk. Kappan är från en vintagebutik i Paris och min kameraväska är från Olympus (finaste kameraväskan någonsin 💗 ) 

Jag och Deniz ska försöka träffas igen och göra små fotoprojekt i vår. Jag hoppas verkligen det blir av! Ska göra mitt bästa för att ta mig i kragen, promise!! 






fredag 3 februari 2017

HAND-ME-DOWN-PANTS

Så jag fick ett par kostymbyxor av min syster. Hon var inte bekväm i dem och då är det ju bättre att jag får dem, än att de bara ligger i hennes garderob!

(Fick dem i januari kan ju tilläggas. Vet inte om att få kläder räknas till ICKESHOPPAMÅNADEN)







Bar dem i måndags tillsammans med en grå tröja från Monki jag haft i säkert tre år nu. En bra långärmad croptop. Över den hade jag en röd secondhand t-shirt jag hittade i Göteborg i somras. Älskar den! Fint också att ha t-shirts över en annan tröja, så de faktiskt får synas någon gång. Annars blir det bara att jag har en kofta eller tjocktröja ovanpå för att jag ständigt fryser!

Dagens tips:
Ha strumpbyxor (preferably Swedish Stockings, som jag har här) under byxorna. Då blir det varmare och du kan fortfarande ha byxor som inte är hellånga, även under vintern!

torsdag 2 februari 2017

FERBUARI

Det är andra februari och det var ett tag sedan jag skrev något här.
Har skrivit några utkast som jag inte laddat upp för de har egentligen inte med hållbara kläder att göra.

Jag antar att detta är min blogg, och jag kan skriva vad jag vill. Men är inne i en period då allt känns så jäkla meningslöst, och inte minst kläder.

Jag tror och hoppas på att det kommer gå över. Ingenting hjälper av att jag tycker att det inte finns någon mening. Om en vecka ska jag till en läkare, kanske blir det bättre efter det.

En uppdatering på mitt inte så euforiska tillstånd .

Dagens tips:
Sälj kläder på PLICK. Har sålt så mycket nu och rensat i min garderob. Så jäkla skönt!
Ska även ha en ICKESHOPPAMÅNAD. Alltså - inga nya kläder, varken från second hand eller vanliga butiker, eller från plick eller annan internetshopping. NADA. Prova ni med så ser vi vad som händer !